Hardcore IPA - klone

Har lyst til å klone Brewdog sin Hardcore IPA, og fant denne på et svensk forum. Lurer på et par ting.

Batch size 12 liter

Malt
Pale Ale 3,9Kg
Ruby50 0,5Kg
Carapuls 10 0,5Kg

Humle
10gr Centennial 11%alfa 99min
20gr Columbus 17,9%alfa 99min
15gr Simcoe 12,2%alfa 99min

20gr Centennial 20min
10gr Columbus 20min
15gr Simcoe 20min

torrhumla
10gr Centennial 7dagar primärjäsning
10gr Columbus 7dagar primär
10gr Simcoe 7dagar primär

10gr Centennial 7dagar secundärjäsning
10gr Columbus 7dagaer secundär
10gr Simcoe 7dagar secundär

Alltså torrhumlad 2gr

Og 1087
Fg 1020
ABV 8.72
IBU 168,6  
SRM 15,2

WLP 540

Jeg finner hverken Ruby 50 eller Carapuls 10. Og kan jeg droppe sekundærgjæring? Kan jeg bruke tørrgjær? Er det evt. noen andre lignende oppskrifter å oppdrive?
 
Kan dette bli noe montro?

Hardcore IPA klone
Imperial IPA

Recipe Specs
----------------
Batch Size (L):          15.0
Total Grain (kg):        6.316
Total Hops (g):          133.42
Original Gravity (OG):    1.093  (°P): 22.2
Final Gravity (FG):      1.023  (°P): 5.8
Alcohol by Volume (ABV):  9.14 %
Colour (SRM):            9.1  (EBC): 18.0
Bitterness (IBU):        137.5  (Average)
Brewhouse Efficiency (%): 70
Boil Time (Minutes):      90

Grain Bill
----------------
6.316 kg Maris Otter Malt (100%)

Hop Bill
----------------
37.9 g Simcoe Pellet (12.2% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) (2.5 g/L)
29.2 g Warrior Pellet (15.8% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) (1.9 g/L)
22.1 g Chinook Pellet (11.4% Alpha) @ 0 Minutes (Boil) (1.5 g/L)
44.2 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (2.9 g/L)


Single step Infusion at 65°C for 60 Minutes.
Fermented at 18°C with Safale US-05
 
Tilbake
Topp