Morten Norås
Norbrygg-medlem
Fikk litt øl på tann og har litt lyst å teste ut noen annen malt type en hva jeg har brygget 1 bach og har en til å brygge. synest aller sin malt favoritt. nå vil jeg teste ut noe annet til denne oppskriften.
Opprinelige oppskriften
1,13 kg Crisp Maris Otter Ale Malt,
0,91 Best Smoked Malt,
0,45 Best Munich Malt, Crisp
0,11 Crystal malt 240,
0,06 Crisp Roasted Barley
1,25 gr east kent goldings 60 min
0,75 gr cascade. 10 min
Gjær
WLP002 Engelsk ale
Norsk malt
1,13 kg Norsk Pale Ale
0,91 kg Best Smoked Malt (vet ikke om norsk malt har noe som tilsvarer denne)
0,45 kg Norsk Munchener
0,11 kg Norsk Karamell
0,06 kg Norsk Røstet Bygg
Viking malt
Viking malt. 1,13 kg Viking Pale Ale Malt,
0,91 kg Viking Smoked Malt,
0,45 Viking Munich malt,
0,11 Viking Caramel Malts ,
0,06 kgViking Roasted Barley
Opprinelige oppskriften
1,13 kg Crisp Maris Otter Ale Malt,
0,91 Best Smoked Malt,
0,45 Best Munich Malt, Crisp
0,11 Crystal malt 240,
0,06 Crisp Roasted Barley
1,25 gr east kent goldings 60 min
0,75 gr cascade. 10 min
Gjær
WLP002 Engelsk ale
Norsk malt
1,13 kg Norsk Pale Ale
0,91 kg Best Smoked Malt (vet ikke om norsk malt har noe som tilsvarer denne)
0,45 kg Norsk Munchener
0,11 kg Norsk Karamell
0,06 kg Norsk Røstet Bygg
Viking malt
Viking malt. 1,13 kg Viking Pale Ale Malt,
0,91 kg Viking Smoked Malt,
0,45 Viking Munich malt,
0,11 Viking Caramel Malts ,
0,06 kgViking Roasted Barley