Hei! Fant en oppskrift som jeg oversatte og skulle være en Hansa IPA klone. Ser dette OK ut, eller er jeg helt på jordet? Ikke så nøye om den er lik en Hansa IPA, bare råvarene passer sammen og kan bli en god øl. Takker for svar
Jeg gjorde det for så vidt selv for kort tid siden, men det var fordi jeg ikke hadde plass i gjæringskammeret og lot den stå i (litt for høy) romtemperatur. Men bare 0,2-0,5 bars trykk for å holde gjæren "i sjakk" med trykk istedenfor temperatur.
Hvis du har temperaturkontroll, ville jeg ikke satt på særlig med trykk.
Us-05 tror jeg er den siste gjæren jeg ville gjæret under trykk. Den gir en fin lett fruktig i de rette ølene. Hvis man ikke vil ha den så bruk en annen gjær eller brygg noe annet, mye lettere.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.