Vår aller første batch er ferdig karbonert. Oppdaget da at det har lagt seg noen partikler oppover innsiden av glasset. Er dette normalt? Er så redd for bakterieflora
Prøvde å legge til et bilde.
Flaskene har stått ved karbonering. Det er en IPA. Det er ikke ekstrakt, men den ble tørrhumlet med 50g cascade.
Har satt den kaldt nå. Får håpe det faller til bunn ja
Har selv hatt trub og humlerester på IPA jeg synes ligner på dette. Altså ingen infeksjon. Er dette en infeksjon så er det så tydelig at jekker du ei flaske så lukter/smaker det fis og sur edder og galle på et nivå som gjør at du skjønner det et noe riv ruskende galt...er dette infeksjon er den nemlig realt alvorlig.. (kraftig)
Jeg har lenge bare skylt flaskene med varmt vann etter bruk og begynte etterhvert å få lignende prikker med gjær på sidene av flaska.
Etter jeg begynte med flaskebørste montert på drill forsvant det.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.