Mortenpip
Norbrygg-medlem
har denne stående på glassbalong på 8 mnd og aktiviteten har stoppet opp.
planen var i utganspunktet å blende den med en APA, men da jeg smakte på den i dag var den passe sur slik den var nå og tror surheten blir for mye kamuflert hvis jeg gjør som planlagt.
Kanskje en plan B??? Forslag til en plan B???
tørrhumle en uke og flaske?
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 41.29 l
Post Boil Volume: 29.94 l
Batch Size (fermenter): 25.00 l
Bottling Volume: 22.16 l
Estimated OG: 1.045 SG
Estimated Color: 7.5 EBC
Estimated IBU: 3.4 IBUs
Brewhouse Efficiency: 65.00 %
Est Mash Efficiency: 74.8 %
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4.00 kg Pilsner (2 Row) Bel (3.9 EBC) Grain 1 70.2 %
1.50 kg Wheat Malt, Bel (3.9 EBC) Grain 2 26.3 %
0.20 kg Carahell (25.0 EBC) Grain 3 3.5 %
7.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4.70 %] - Boil Hop 4 3.4 IBUs
2.0 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) Yeast 5 -
1.0 pkg Amalgamation (yeastbay #) [50.28 ml] [Ad Yeast 6 -
1.0 pkg Brettanomyces Claussenii (White Labs #WL Yeast 7 -
1.0 pkg Brettanomyces Lambucus (Wyeast Labs #552 Yeast 8 -
1.0 pkg Lactobacillus Bacteria (White Labs #WLP6 Yeast 9 -
1.0 pkg Pediococcus Damnosus (White labs #wlp661 Yeast 10 -
US-05 fikk en uke før alt det andre fikk turen ned i sekundær.
planen var i utganspunktet å blende den med en APA, men da jeg smakte på den i dag var den passe sur slik den var nå og tror surheten blir for mye kamuflert hvis jeg gjør som planlagt.
Kanskje en plan B??? Forslag til en plan B???
tørrhumle en uke og flaske?
Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 41.29 l
Post Boil Volume: 29.94 l
Batch Size (fermenter): 25.00 l
Bottling Volume: 22.16 l
Estimated OG: 1.045 SG
Estimated Color: 7.5 EBC
Estimated IBU: 3.4 IBUs
Brewhouse Efficiency: 65.00 %
Est Mash Efficiency: 74.8 %
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4.00 kg Pilsner (2 Row) Bel (3.9 EBC) Grain 1 70.2 %
1.50 kg Wheat Malt, Bel (3.9 EBC) Grain 2 26.3 %
0.20 kg Carahell (25.0 EBC) Grain 3 3.5 %
7.00 g Hallertauer Mittelfrueh [4.70 %] - Boil Hop 4 3.4 IBUs
2.0 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) Yeast 5 -
1.0 pkg Amalgamation (yeastbay #) [50.28 ml] [Ad Yeast 6 -
1.0 pkg Brettanomyces Claussenii (White Labs #WL Yeast 7 -
1.0 pkg Brettanomyces Lambucus (Wyeast Labs #552 Yeast 8 -
1.0 pkg Lactobacillus Bacteria (White Labs #WLP6 Yeast 9 -
1.0 pkg Pediococcus Damnosus (White labs #wlp661 Yeast 10 -
US-05 fikk en uke før alt det andre fikk turen ned i sekundær.