Er igang med brygg nr 2 frå min vesle bibel: "moderne hjemmebrygging" - Black Hole Stout. Mesking er unnagjort og no skyller eg den. Vørteren smakar mistenkjeleg godt - som tjukk vørterøl.
Brygg nr 1 (Belgisk Witbier) har putra i ei veke og er vel snart klar for omtapping.
Har eg 0, 1 eller 2 forskjellige øl til jul her mon tru? Nokon som har erfaring med desse typane og når dei vanlegvis er drikkbare? gjæring skjer på 20 grader (om eg ikkje har fått forkjølelse i dei då).
Brygg nr 1 (Belgisk Witbier) har putra i ei veke og er vel snart klar for omtapping.
Har eg 0, 1 eller 2 forskjellige øl til jul her mon tru? Nokon som har erfaring med desse typane og når dei vanlegvis er drikkbare? gjæring skjer på 20 grader (om eg ikkje har fått forkjølelse i dei då).