Hei.
Pga turnus jobbing ( og daarlig planlegging) saa maa jeg time gjaering og saant.
Hvor lenge skal weissbier gjaere? er 11-12 dager nok?
samme med Belgisk Wit. Kan jeg gjaere med litt hoyere tempertur enn normalt for aa faa prossesen til aa gaa fortere?
Paa olpakken staar det det fra 18-24 grader. OM jeg legger tempen oppimot 24 grader,,saa er den ferdig litt fortere,,eller tar jeg feil?
Pga turnus jobbing ( og daarlig planlegging) saa maa jeg time gjaering og saant.
Hvor lenge skal weissbier gjaere? er 11-12 dager nok?
samme med Belgisk Wit. Kan jeg gjaere med litt hoyere tempertur enn normalt for aa faa prossesen til aa gaa fortere?
Paa olpakken staar det det fra 18-24 grader. OM jeg legger tempen oppimot 24 grader,,saa er den ferdig litt fortere,,eller tar jeg feil?