Noen som har formeninger rundt det å bruke denne typen dunk til gjæring?
http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=40534266
Fordeler/ulemper?
http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=40534266
Fordeler/ulemper?
Ok, da er det jo en viktig sak med tanke på gjæring av øl@serigest flere ting dom kreves for foodgrade. Men ofte type plast. Plast er ikke plast. En bærepose er f.eks. ikke foodgrade den inneholder f.eks. petroleum, mens fruktposen er ett renere plastprodukt og smitter ikke ting over på frukten du kjøper. For at plast skal være foodgrade må det blant annet ikke avgi gifststoffer til innholdet.
Virker ikke dum denne. Hvordan er levetiden på en slik tru? Antall batcher..http://www.bryggselv.no/products/gjaeringskar-60l-
Dette er omtrent helt likt ein labbdunk frå Fk. Er beregnet til brygging. Fk labbdunk er vel gått ut av sotrtemanget ?
frå min HTC "smart-tellefon "
Er ein forsiktig når ein vasker dei ,ikkje riper dei opp. Vil ein slik dunk holde lenge. Har 2 i bruk nå ser ingen slitasje ende. (Skaffa dei i sommer , så det er ikkje så mange brygg i dei. )Virker ikke dum denne. Hvordan er levetiden på en slik tru? Antall batcher..
Vil bytte når me ser synlige slitasje / misfarging. Og har ein infeksjon ser eg ingen grunn til å gamble med det karet.On that note: Hva slags levetid er det vanlig å operere meg på gjæringskar? Til det blir synlig slitasje/riper og/eller infeksjon, x antall brygg etc. - hva slags parametere benytter dere?
On that note: Hva slags levetid er det vanlig å operere meg på gjæringskar? Til det blir synlig slitasje/riper og/eller infeksjon, x antall brygg etc. - hva slags parametere benytter dere?
Hvor selges 60l næringsmiddelgodkjent tønne m lokk til 100,- Link?Bruke 600 når du kan bruke 100 på samme vare, tja.
Hvor selges 60l næringsmiddelgodkjent tønne m lokk til 100,- Link?
Rimeligste jeg finner er 400,-
https://www.felleskjopet.no/Sok/oppbevaringstoenne-mlokk-60-li-50280856