Jeg sitter å vurdere om jeg skal bestille inn noe mere gjær enn det jeg har i dag, jeg bruker fortiden kun tørr gjær.
Og lager små batcher fra 10-22L jeg tenkte jeg skulle bruke Danstar, Nottingham.
Jeg vil lage pilsner med mindre fruktig lukt/smak derfor vurdere jeg å gjære denne ved 14-16 grader, noen som har erfaring med å gjære på så lav tempratur med denne gjæren?
Jeg har også hatt problemer med utgjæring på forskjellige brygg de fleste bryggene mine har havnet på 1.020, syns det blir litt for søtt for en "pilsner" lignende øl sort. Kan denne gjæren løse problemet mitt, eller er jeg nødt til å tilsette enda mere næring til gjæringen?
Og lager små batcher fra 10-22L jeg tenkte jeg skulle bruke Danstar, Nottingham.
Jeg vil lage pilsner med mindre fruktig lukt/smak derfor vurdere jeg å gjære denne ved 14-16 grader, noen som har erfaring med å gjære på så lav tempratur med denne gjæren?
Jeg har også hatt problemer med utgjæring på forskjellige brygg de fleste bryggene mine har havnet på 1.020, syns det blir litt for søtt for en "pilsner" lignende øl sort. Kan denne gjæren løse problemet mitt, eller er jeg nødt til å tilsette enda mere næring til gjæringen?