Thorgrim Skreosen
Norbrygg-medlem
I går brygget jeg en IPA. Kokte vørteren ferdig og tappet over i gjæringskar.
Når jeg skulle rengjøre kokekaret (labb dunk med kokeelement) så jeg ca.30-40 geleklumper i bunn!
Har ikke fått slike tidliger (brygget denne 3 ganger nå.). Føltes som gele og luktet ekstremt av humle.
Smakte ekstremt av humle. Jada, måtte prøve Noen som veit hva detta kan være?
Ipa
6000kg castle pale
Mesket 67 grader i 90 min
Skylt i 1 time
Sg 1.059 30L
Kokt 90min
80g cascade pellets (i pose) 90 min
30g cascade 15 min (i pose)
30g citrus 15 min (i pose)
15g irish moss 15min (rett i karet)
50g cascade 5 min (i pose)
Kjøling 30 min til 20 grader
1 time venting.
Og.1.064 22L
Bildet kommer
Når jeg skulle rengjøre kokekaret (labb dunk med kokeelement) så jeg ca.30-40 geleklumper i bunn!
Har ikke fått slike tidliger (brygget denne 3 ganger nå.). Føltes som gele og luktet ekstremt av humle.
Smakte ekstremt av humle. Jada, måtte prøve Noen som veit hva detta kan være?
Ipa
6000kg castle pale
Mesket 67 grader i 90 min
Skylt i 1 time
Sg 1.059 30L
Kokt 90min
80g cascade pellets (i pose) 90 min
30g cascade 15 min (i pose)
30g citrus 15 min (i pose)
15g irish moss 15min (rett i karet)
50g cascade 5 min (i pose)
Kjøling 30 min til 20 grader
1 time venting.
Og.1.064 22L
Bildet kommer