oeng
Norbrygg-medlem
Om vintrene har jeg pleid å brygge/koke med gasskomfyren på kjøkkenet, men ønsker nå å samle allt i et eget bryggerom for helårs bruk.
Når jeg koker på kjøkkenet har jeg aldri hatt en tanke om å bli kvalt av avgasser, så muligens det bare er psykologisk at man bekymrer seg for å bli kvalt når man bruker gassbrenner i et bryggerom? Rommet har en åpen dør rett ut, og etterhvert vil det bli installert en ventilator for å trekke ut damp og avgasser.
Leser her på forumet at det er flere andre som brygger innendørs med gassbrennere, så dette går jo tydeligvis bra...
Er uansett litt betenkt og tenker at bedre å være føre var, så er det noen som kan anbefale en gass alarm (eller måler) for bruk i et bryggerom?
Når jeg koker på kjøkkenet har jeg aldri hatt en tanke om å bli kvalt av avgasser, så muligens det bare er psykologisk at man bekymrer seg for å bli kvalt når man bruker gassbrenner i et bryggerom? Rommet har en åpen dør rett ut, og etterhvert vil det bli installert en ventilator for å trekke ut damp og avgasser.
Leser her på forumet at det er flere andre som brygger innendørs med gassbrennere, så dette går jo tydeligvis bra...
Er uansett litt betenkt og tenker at bedre å være føre var, så er det noen som kan anbefale en gass alarm (eller måler) for bruk i et bryggerom?