Frukt og div i gjæringskaret

Lurer på det med tilsetting av frukt og div etter at gjæringskaret har stått en stund.
Bør det kokes, kan det tilsettes frosset eller kan det hives oppi uten å gjøre noe med det?
Da alkoholen har begynt å danne seg i karet så tar vel dette knekken på evt bakterier?
 
Går bra å hive oppi frosset ja...Satte en BringebærPorter slik,hadde i bærene rett fra fryser etter at stormgjæringen var over..smaker himmelsk!!
 
Har du anbefaling til evt en Saison? Har tenkt på jordbær.....høres ut som noe som kan sette et behagelig preg...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Porteren var mitt første forsøk på bær-tilsetting,men det blir ikke den siste!Veldig velykket!Gleder meg til sommeren,da skal det bla plukker blåbær for å ha i en Stout...
Du får bare prøve og teste..Øl blir det uansett!Del opp brygget i flere gjæringskar og tilsett forskjellige typer bær,frukt...Spennende!
 
Tilbake
Topp