Kva skjer eigentleg med flaska øl når flaska er litt, delvis eller heilt botnfrosen i kjøleskapet??
Kom heim i går etter å ha vore på jobb på havet i 4 veker. Og for ca. 2 veker sidan fekk konemor instruksjonar om å sette inn ca. 80 flasker i kjøleskapet. Litt og litt vel og merke. Ho satte dei inn i to etappar og dette har gjort at kjøleskapet har jobba overtid og nesten all juleøla som stod nederst er telefrosen..
Kom heim i går kveld og oppdagar til min skrekk kva som hadde skjedd!
Ca. 1/3 av flaskene har trykket har sluppe ut gjennom korkane på og heldigvis har ingen flasker blitt sprengt.
Spørsmålet må bli: Ka i helvete gjer eg no?! Er det mulig å berge noko av det frosne ølet? Kan eg sette flaskene til re-karbonering? For dette blir vel tamt øl i beste fall.. Har nokon opplevd dette scenariet før? Hjelp!
Sent fra min PLK-L01 via Tapatalk
Kom heim i går etter å ha vore på jobb på havet i 4 veker. Og for ca. 2 veker sidan fekk konemor instruksjonar om å sette inn ca. 80 flasker i kjøleskapet. Litt og litt vel og merke. Ho satte dei inn i to etappar og dette har gjort at kjøleskapet har jobba overtid og nesten all juleøla som stod nederst er telefrosen..
Kom heim i går kveld og oppdagar til min skrekk kva som hadde skjedd!
Ca. 1/3 av flaskene har trykket har sluppe ut gjennom korkane på og heldigvis har ingen flasker blitt sprengt.
Spørsmålet må bli: Ka i helvete gjer eg no?! Er det mulig å berge noko av det frosne ølet? Kan eg sette flaskene til re-karbonering? For dette blir vel tamt øl i beste fall.. Har nokon opplevd dette scenariet før? Hjelp!
Sent fra min PLK-L01 via Tapatalk