Hei. Jeg er fremdeles ganske i startgropa når det gjelder brygging, så jeg fyrer løs..
Jeg satte en dunk med belgisk trippel til gjæring 7/2, men fremdeles bobler det i gjærlåsen. Det jeg lurer på, er om brygget rett og slett ikke er ferdiggjæret, eller om sukkeret har begynt å karbonere i gjærtanken.
Jeg har brukt 7 kg malt og 1,5kg sukker i ca 25 liter ferdig mesk. OG ble på 1,080. Jeg har benyttet 2 rør med WLP 570 som jeg satte i gang dagen i forveien.
Nå bobler det ca 2 ganger pr min etter 15 dager. Bør jeg rett og slett bare drøye noen dager til med å flaske, eller hva bør jeg gjøre?
Jeg satte en dunk med belgisk trippel til gjæring 7/2, men fremdeles bobler det i gjærlåsen. Det jeg lurer på, er om brygget rett og slett ikke er ferdiggjæret, eller om sukkeret har begynt å karbonere i gjærtanken.
Jeg har brukt 7 kg malt og 1,5kg sukker i ca 25 liter ferdig mesk. OG ble på 1,080. Jeg har benyttet 2 rør med WLP 570 som jeg satte i gang dagen i forveien.
Nå bobler det ca 2 ganger pr min etter 15 dager. Bør jeg rett og slett bare drøye noen dager til med å flaske, eller hva bør jeg gjøre?