Hei.
Min venn Bjørn-Endre og meg brygger øl i en garasje på Hessa i Solsidevegen. Vi har hittils bare 6 batcher i beltet, men våre venner liker det vi lager. Vi mesker i en kjølebagg og bruker BB30 til koking. Bjørn-Endre har rigga til et hjemmelaget kjøleskap av isoporplater, en datavifte og et varmeelement - hooka opp til en pid regulator i sann Reodor Felgen stil. Vi skal heldigvis få kjøpe et gammelt rødt kjøleskap med kule klistermerker på snart av noen gode venner.
Akkurat nå har vi en IPA som gjærer på flaske (shoutout til Per-Arne som hooka oss opp med malt og humle), og en single hop pale ale i dunken som skal flaskes neste uke. Begge typene skal til NM!
En dag vi sto og brygget nylig kom en nabo bort. Det viste seg at han også drev med brygging. Det var veldig kult å høre. Tenkte å høre her om flere hadde lyst å fortelle litt om seg selv, evt. hvor og hva man brygger på
Og jo forresten - vi er blodfans av Id.NB sitt øl!
Min venn Bjørn-Endre og meg brygger øl i en garasje på Hessa i Solsidevegen. Vi har hittils bare 6 batcher i beltet, men våre venner liker det vi lager. Vi mesker i en kjølebagg og bruker BB30 til koking. Bjørn-Endre har rigga til et hjemmelaget kjøleskap av isoporplater, en datavifte og et varmeelement - hooka opp til en pid regulator i sann Reodor Felgen stil. Vi skal heldigvis få kjøpe et gammelt rødt kjøleskap med kule klistermerker på snart av noen gode venner.
Akkurat nå har vi en IPA som gjærer på flaske (shoutout til Per-Arne som hooka oss opp med malt og humle), og en single hop pale ale i dunken som skal flaskes neste uke. Begge typene skal til NM!
En dag vi sto og brygget nylig kom en nabo bort. Det viste seg at han også drev med brygging. Det var veldig kult å høre. Tenkte å høre her om flere hadde lyst å fortelle litt om seg selv, evt. hvor og hva man brygger på
Og jo forresten - vi er blodfans av Id.NB sitt øl!