EspHone
Norbrygg-medlem
Hei, Har laget min første selvlagde oppskrift som jeg tenkte å brygge, det er en IPA-type oppskrift inspirert av det Lervig skriver som ingredienser på sin Easy. (MALT: GOLDEN PROMISE, MUNICH PILSNER, OATS, WHEAT HOPS: MOSAIC, CITRA)
Er det mulig å få litt feedback av noen som er litt mer erfarne rundt dette med å lage oppskrifter?
Link til oppskriften i brewfather : Brewfather
Fermentables
2.5 kg - Munich 15 EBC
2.5 kg - Pale Ale Golden Promise 5 EBC
1 kg - Oats, Flaked 2.8 EBC
500 g - Wheat Flaked 3.2 EBC
Hops
60 min - Boil - 5 g - Citra - 12%
60 min - Boil - 5 g - Mosaic - 12.25%
10 min - Boil - 5 g - Citra - 12%
10 min - Boil - 5 g - Mosaic - 12.25%
20 min hopstand - 25 g - Citra - 12%
20 min hopstand - 25 g - Mosaic - 12.25%
11 days - Dry Hop - 50 g - Citra - 12% (Etter stormgjæring)
11 days - Dry Hop - 50 g - Mosaic - 12.25% ((Etter stormgjæring)
7 days - Dry Hop - 50 g - Citra - 12%
7 days - Dry Hop - 50 g - Mosaic - 12.25%
Yeast 2 pkg - Fermentis Safale American US-05
OG : 1063
FG : 1012
EBC : 13.8
IBU : 37
Er det mulig å få litt feedback av noen som er litt mer erfarne rundt dette med å lage oppskrifter?
Link til oppskriften i brewfather : Brewfather
Fermentables
2.5 kg - Munich 15 EBC
2.5 kg - Pale Ale Golden Promise 5 EBC
1 kg - Oats, Flaked 2.8 EBC
500 g - Wheat Flaked 3.2 EBC
Hops
60 min - Boil - 5 g - Citra - 12%
60 min - Boil - 5 g - Mosaic - 12.25%
10 min - Boil - 5 g - Citra - 12%
10 min - Boil - 5 g - Mosaic - 12.25%
20 min hopstand - 25 g - Citra - 12%
20 min hopstand - 25 g - Mosaic - 12.25%
11 days - Dry Hop - 50 g - Citra - 12% (Etter stormgjæring)
11 days - Dry Hop - 50 g - Mosaic - 12.25% ((Etter stormgjæring)
7 days - Dry Hop - 50 g - Citra - 12%
7 days - Dry Hop - 50 g - Mosaic - 12.25%
Yeast 2 pkg - Fermentis Safale American US-05
OG : 1063
FG : 1012
EBC : 13.8
IBU : 37