Skal lage første porter og trenger lit innspill
Her er oppskriften fra Beersmith så langt:
Batch Size: 15.00 L
Gjær: WLP001
Estimert OG: 1.087
Estimert FG: 1.016
100 EBC
57 IBU
4.00 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)
0.75 kg Caramel/Pale Crystal Malt (70.0 EBC)
0.70 kg Caramel/Crystal Malt (90.0 EBC)
0.49 kg Chocolate Malt (1200.0 EBC)
20g Chinook [13.00 %] - Boil 60.0 min
30g Bramling Cross [6.00 %] - Boil 30.0 min
30g Bramling Cross [6.00 %] - Boil 15.0 min
40g Bramling Cross [6.00 %] - Boil 0.0 min
150g kaffe i 2nd fermentering (ska ned til Wendelboe og finne en god med lav syre)
Her er oppskriften fra Beersmith så langt:
Batch Size: 15.00 L
Gjær: WLP001
Estimert OG: 1.087
Estimert FG: 1.016
100 EBC
57 IBU
4.00 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)
0.75 kg Caramel/Pale Crystal Malt (70.0 EBC)
0.70 kg Caramel/Crystal Malt (90.0 EBC)
0.49 kg Chocolate Malt (1200.0 EBC)
20g Chinook [13.00 %] - Boil 60.0 min
30g Bramling Cross [6.00 %] - Boil 30.0 min
30g Bramling Cross [6.00 %] - Boil 15.0 min
40g Bramling Cross [6.00 %] - Boil 0.0 min
150g kaffe i 2nd fermentering (ska ned til Wendelboe og finne en god med lav syre)