Driver og planlegger mitt første brygg med nyinnkjøpt Bratberg kopi fra netthandelen.
Jeg ser at det selves all-grain ølsett på Bakke brygg i Trondheim, dog er ikke utvalget så stort.
Jeg tenkte derfor å bruke en av oppskriftene deres og bestille malt.
http://www.brewersfriend.com/homebrew/recipe/view/89534/bakke-brygg-belgisk-blonde-50-l
Dette er oppskriften jeg tenker å brygge.
(deler alle mengdene på 2)
Vil 25 liter være greit å få til på dette bryggeriet?
Jeg synes det er litt vanskelig å beregne meskevann og skyllevann,
Kan noen kjapt forklare hvordan jeg legger dette inn i en kalkulator på nett?
Jeg ser at det selves all-grain ølsett på Bakke brygg i Trondheim, dog er ikke utvalget så stort.
Jeg tenkte derfor å bruke en av oppskriftene deres og bestille malt.
http://www.brewersfriend.com/homebrew/recipe/view/89534/bakke-brygg-belgisk-blonde-50-l
Dette er oppskriften jeg tenker å brygge.
(deler alle mengdene på 2)
Vil 25 liter være greit å få til på dette bryggeriet?
Jeg synes det er litt vanskelig å beregne meskevann og skyllevann,
Kan noen kjapt forklare hvordan jeg legger dette inn i en kalkulator på nett?