God kveld, alle samme. I morgen er det tid for å ta møydommen, da skal jeg brygge mitt første all-grain brygg. Det er planlagt en hefeweizen.
Jeg har laget en to-liters starter av WLP300 som står og godgjør seg nå Jeg har egentlig alt jeg trenger, både utstyr og råvarer, men jeg har ingen oppskrift. Jeg har kjøpt tre kilo av tysk hvetemalt og pilsnermalt, samt tettnang humle. Det skal etter planen bli 25 liter liter vørter. (har ikke tenkt å bruke alt)
Er det noen der ute som har en god oppskrift? Forholdt meg i utgangspunktet til en gangske omfattende tråd på et amerikansk forum, men finner den ikke igjen. Er det noen som har en link til denne? Er det ellers noen tips dere har til meg før jeg starter? Brygger BIAB i en 36 liters kjele.
Tusen takk til alle på forumet for all den informasjonen dere har gitt allerede. Kudos!
Jeg har laget en to-liters starter av WLP300 som står og godgjør seg nå Jeg har egentlig alt jeg trenger, både utstyr og råvarer, men jeg har ingen oppskrift. Jeg har kjøpt tre kilo av tysk hvetemalt og pilsnermalt, samt tettnang humle. Det skal etter planen bli 25 liter liter vørter. (har ikke tenkt å bruke alt)
Er det noen der ute som har en god oppskrift? Forholdt meg i utgangspunktet til en gangske omfattende tråd på et amerikansk forum, men finner den ikke igjen. Er det noen som har en link til denne? Er det ellers noen tips dere har til meg før jeg starter? Brygger BIAB i en 36 liters kjele.
Tusen takk til alle på forumet for all den informasjonen dere har gitt allerede. Kudos!