Jeg har tenkt meg denne oppskriften, skal ende opp med 60 liter;
OG: 1067
IBU: 60
14,00 kg Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 83,83 %
1,40 kg Munich Malt (17,7 EBC) Grain 8,38 %
1,00 kg Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 5,99 %
0,30 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain 1,80 %
100,00 gm Centennial [10,00 %] (75 min) Hops 36,4 IBU
100,00 gm Columbus (Tomahawk) [12,20 %] (10 min) Hops 15,4 IBU
100,00 gm Simcoe [12,20 %] (5 min) Hops 8,5 IBU
100,00 gm Cascade [5,40 %] (0 min) Hops -
1 Pkgs California Ale (White Labs #WLP001) [Starter 3000 ml] Yeast-Ale
Har prøvd 3 av disse som single hop og var spesielt fornøyd med Columbus. Har ingen erfaring med Simcoe.
Vil dette fungere sammen?
OG: 1067
IBU: 60
14,00 kg Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 83,83 %
1,40 kg Munich Malt (17,7 EBC) Grain 8,38 %
1,00 kg Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 5,99 %
0,30 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain 1,80 %
100,00 gm Centennial [10,00 %] (75 min) Hops 36,4 IBU
100,00 gm Columbus (Tomahawk) [12,20 %] (10 min) Hops 15,4 IBU
100,00 gm Simcoe [12,20 %] (5 min) Hops 8,5 IBU
100,00 gm Cascade [5,40 %] (0 min) Hops -
1 Pkgs California Ale (White Labs #WLP001) [Starter 3000 ml] Yeast-Ale
Har prøvd 3 av disse som single hop og var spesielt fornøyd med Columbus. Har ingen erfaring med Simcoe.
Vil dette fungere sammen?