Eduard
Norbrygg-medlem
I dag fikk jeg vite at D2 (Dagens Næringsliv) er ute etter en hjemmebrygger som de vil intervjue. De vil gjerne snakke med en hjemmebrygger i Oslo-området som brygger øl fordi han/hun ikke tar til takke med utvalget av øl i butikken og på vinmonopolet.
Slik jeg forstår så får det gjerne være en hjemmebrygger som fokuserer på kvaliteten på hjemmebrygget øl (kontra kjøpeøl), og dette får gjerne gå hånd i hånd med en overgjennomsnitlig interesse for gourmetmat eller slow food. Intervjuet inngår i en større artikkel som omhandler også andre hobbyer som søker høyere kvalitet på mat. og drikkevarer og derfor heller 'gjør det selv'.
De som kunne tenke seg å bli intervjuet, og dermed på en måte fronte vår fantastiske hobby, bes kontakte meg snarest via e-post eller PM her på forumet.
Slik jeg forstår så får det gjerne være en hjemmebrygger som fokuserer på kvaliteten på hjemmebrygget øl (kontra kjøpeøl), og dette får gjerne gå hånd i hånd med en overgjennomsnitlig interesse for gourmetmat eller slow food. Intervjuet inngår i en større artikkel som omhandler også andre hobbyer som søker høyere kvalitet på mat. og drikkevarer og derfor heller 'gjør det selv'.
De som kunne tenke seg å bli intervjuet, og dermed på en måte fronte vår fantastiske hobby, bes kontakte meg snarest via e-post eller PM her på forumet.