Erlend H.
Norbrygg-medlem
Skulle ønske noen hadde fortalt meg at slike rør med gjær burde klassifiseres som eksplosivt materiale.
Etter å ha ristet kraftig (det stod på pakken) åpnet jeg røret (forsiktig, stod det på pakken, men det hadde jeg ikke lest på det tidspunktet), med det resultat at sikkert 40% av innholdet endte opp på forskjellige steder på kjøkkenet.
De resterende 60% fikk jeg oppi starteren min på ca 1l vann + 100g maltekstrakt. Så i morges at det hadde startet å gjære, men bør jeg vente noe lengre før jeg brygger? planen var å koke "jomfrubrygget" mitt i ettermiddag, men kan liten gjærmengde forårsake problemer?
Jaja, fruen fikk nyvasket kjøkken ihvertfall
Etter å ha ristet kraftig (det stod på pakken) åpnet jeg røret (forsiktig, stod det på pakken, men det hadde jeg ikke lest på det tidspunktet), med det resultat at sikkert 40% av innholdet endte opp på forskjellige steder på kjøkkenet.
De resterende 60% fikk jeg oppi starteren min på ca 1l vann + 100g maltekstrakt. Så i morges at det hadde startet å gjære, men bør jeg vente noe lengre før jeg brygger? planen var å koke "jomfrubrygget" mitt i ettermiddag, men kan liten gjærmengde forårsake problemer?
Jaja, fruen fikk nyvasket kjøkken ihvertfall