hei bryggere
Jeg brygget en brown ale og lot den stå på gjæringsdunken i ca 14 dager.Tappet den så over på flasker og lot den stå
3-4 dager i rom temp,for å sette den i kjøleskapet nå har den stått der i ca 8 dager og jeg åpnet en, men det var nesten
fraværende for co2 har åpnet 5-6 stk og alle var like.Hva har skjedd har de ikke stått lenge nok i rom tempratur slik
at gjæren er dovnet hen i kjøleskapet.Tips mottas med takk.Ellers er det ønskelig med en oppskrift på en god
hvete øl som er lik bitter and twistet ølet hvis noen har smakt det,eller en annen god hvete øl.
Jeg brygget en brown ale og lot den stå på gjæringsdunken i ca 14 dager.Tappet den så over på flasker og lot den stå
3-4 dager i rom temp,for å sette den i kjøleskapet nå har den stått der i ca 8 dager og jeg åpnet en, men det var nesten
fraværende for co2 har åpnet 5-6 stk og alle var like.Hva har skjedd har de ikke stått lenge nok i rom tempratur slik
at gjæren er dovnet hen i kjøleskapet.Tips mottas med takk.Ellers er det ønskelig med en oppskrift på en god
hvete øl som er lik bitter and twistet ølet hvis noen har smakt det,eller en annen god hvete øl.