Om jeg har skjønt dette rett er flaked barley ypperlig for å gi fint og holdbart skum og mer "body".
Men hvor mye er passende dose? Er 500gram på en vanlig ca 25lites batch passende? For mye?
Og hvordan gjør jeg dette rent praktisk; jeg brygger med DME. Er veien å gå å trekke flaked barley og spesialmalt ved ca 65grader? Hvor lenge? Stemmer det at flaked barley ikke gir noe resultat om det brukes uten annen malt?
Jeg vet jeg kommer til å ende opp med digre sekker med malt og alt det er men ikke riktig neda
Men hvor mye er passende dose? Er 500gram på en vanlig ca 25lites batch passende? For mye?
Og hvordan gjør jeg dette rent praktisk; jeg brygger med DME. Er veien å gå å trekke flaked barley og spesialmalt ved ca 65grader? Hvor lenge? Stemmer det at flaked barley ikke gir noe resultat om det brukes uten annen malt?
Jeg vet jeg kommer til å ende opp med digre sekker med malt og alt det er men ikke riktig neda