Jeg prøvde denne gjæren til Belgisk Wit. Mesket 1 time på 65 grader. OG på 1050. Luftet vørteren med oksygen i ett minutt med gjennomstrømning på 1 L/min. Hadde 1 L starter og pitchet på 18 grader og økte til 21/22 i løpet tre døgn. Opplevde kraftig stormgjæring med skum over alt i gjæringsskapet flere ganger. Måtte ta ut og vaske gjærlåsen ditto ganger. Sprayet godt med Starsan, men var urolig for infeksjon. Den siste uken har det vært moderat og de siste dagene liten aktivitet mens FG har falt til 1006. Det er nå femten dager siden jeg hadde i gjær og det ser ut som aktiviteten endelig har stoppet opp. Jeg synes ølet virker litt tynt, men er ikke i stand til kjenne ulukt eller usmak. Er denne gjæren i stand til å bringe FG så langt ned eller er forklaringen villgjær som enten ikke gir usmak eller som gir aromaer som min nese eller gane ikke er i stand til å fange opp?