Har planer om å kjøre en split batch med kaffi stout.
roughly 15L pr stk.
En med kaffi, og en med kaffi og vanilje.
Vanilje variant: 1 rensket vaniljestang, 2-3 dager i 1dl. sterk rom. Tilsetting av væske etter omstikking, 6-7dager i ut i gjæring.
Abv. ca. 11%
Så spørsmålet er: er dette lite vanilje(er ute etter "balanse" i øl, og ikkje for framtredende vanilje), og evt. andre metoder/framgangs måter som er erfarings messig bedre?
roughly 15L pr stk.
En med kaffi, og en med kaffi og vanilje.
Vanilje variant: 1 rensket vaniljestang, 2-3 dager i 1dl. sterk rom. Tilsetting av væske etter omstikking, 6-7dager i ut i gjæring.
Abv. ca. 11%
Så spørsmålet er: er dette lite vanilje(er ute etter "balanse" i øl, og ikkje for framtredende vanilje), og evt. andre metoder/framgangs måter som er erfarings messig bedre?
Sist redigert: