Hei,
Har brukt Cornelius fat en periode, med kunstig tilsetting av Co2. Det har fungert greit, men syns ølet smaker bedre med naturlig karbonering og modnes på en mye bedre måte( Subjektiv påstand). Resultatet er da at jeg kjører alt ølet mitt på flasker.
Jeg har nå fått tak i en kjøler og tappetårn! Det har jeg ønsket meg lenge.Som alle gutter som har fått en hard pakke til jul MÅ jeg bare teste det.
Men kan jeg få til naturlig karbonering på fat og fremdeles få klart øl? Det hadde vært det beste fra to verdener tror jeg.
Kan jeg tappe om etter at ettergjæringen er ferdig eller blir det bare søl?
Noen som har noen erfaring med dette?
Har brukt Cornelius fat en periode, med kunstig tilsetting av Co2. Det har fungert greit, men syns ølet smaker bedre med naturlig karbonering og modnes på en mye bedre måte( Subjektiv påstand). Resultatet er da at jeg kjører alt ølet mitt på flasker.
Jeg har nå fått tak i en kjøler og tappetårn! Det har jeg ønsket meg lenge.Som alle gutter som har fått en hard pakke til jul MÅ jeg bare teste det.
Men kan jeg få til naturlig karbonering på fat og fremdeles få klart øl? Det hadde vært det beste fra to verdener tror jeg.
Kan jeg tappe om etter at ettergjæringen er ferdig eller blir det bare søl?
Noen som har noen erfaring med dette?