Vurderer å brygge en bayer (munich dunkel), men sprite den litt opp med hvete og smaks- og aromahumle.
Omtrent oppskrift:
70 % lys DME
15 % hvete DME
8 % Crystalmalt
7 % Caramunich malt
OG: 1054
Hallertau bitterhumle
??? Smaks og aromahumle
ca 30 IBU
Saflager tørrgjær i riktig mengde. Gjæres på 11 grader.
Noen som har noen meninger eller innvendinger? Jeg trenger tips til hvilken humlesmak som ville ha matchet godt her. Ser for meg at amerikansk humle kan bli litt rart. Eller kanskje smaken blir rar uansett?
Omtrent oppskrift:
70 % lys DME
15 % hvete DME
8 % Crystalmalt
7 % Caramunich malt
OG: 1054
Hallertau bitterhumle
??? Smaks og aromahumle
ca 30 IBU
Saflager tørrgjær i riktig mengde. Gjæres på 11 grader.
Noen som har noen meninger eller innvendinger? Jeg trenger tips til hvilken humlesmak som ville ha matchet godt her. Ser for meg at amerikansk humle kan bli litt rart. Eller kanskje smaken blir rar uansett?