Hei,
Jeg har igjen 79g amarolli fro forrige brygg. Satte sammen denne oppskriften. Jeg er helt fersk på egne oppskrifter så om noen kan se på den og evt komme med tips..
5.00 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 1 83.3 %
1.00 kg Caramel/Crystal Malt - 20L (39.4 EBC) Grain 2 16.7 %
19.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 60.0 min Hop 3 17.5 IBUs
30.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 30.0 min Hop 4 21.2 IBUs
30.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 15.0 min Hop 5 13.7 IBUs
2.0 pkg London Ale Yeast (Wyeast Labs #1028) [12 Yeast 6 -
Jeg har igjen 79g amarolli fro forrige brygg. Satte sammen denne oppskriften. Jeg er helt fersk på egne oppskrifter så om noen kan se på den og evt komme med tips..
5.00 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC) Grain 1 83.3 %
1.00 kg Caramel/Crystal Malt - 20L (39.4 EBC) Grain 2 16.7 %
19.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 60.0 min Hop 3 17.5 IBUs
30.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 30.0 min Hop 4 21.2 IBUs
30.00 g Amarillo Gold [8.50 %] - Boil 15.0 min Hop 5 13.7 IBUs
2.0 pkg London Ale Yeast (Wyeast Labs #1028) [12 Yeast 6 -