Hei!
Etter å ha brygget litt på en 20-liters netthandel sak, har jeg lyst til å prøve å bygge meg et enkelt bryggeri.
Ber om tips, slik at jeg unngår opplagte feilkonstruksjoner.
Bryggeriet bygges av varmtvannsberedere. 3 kar - 1 skyllevann (30 liter), 2 mesking (95 liter), 3 koking (80liter).
Tenker i første omgang å fyre med gass, men det kan godt bli aktuelt å bygge om til el.
Ser for meg falsk bunn i meskekaret og at det skal sirkuleres under meskeprosessen. Tenker å bruke samme pumpe til å pumpe over til kokekaret.
Er det skivebom å se for seg at det går å fyre med gass (muligens el senere) direkte i meskekaret?
Er 1/2" dimensjon kurant?
Bør jeg løfte den falske bunnen mye? Skal seff montere termometer på alle kar.
Tips mottas med takk.
Etter å ha brygget litt på en 20-liters netthandel sak, har jeg lyst til å prøve å bygge meg et enkelt bryggeri.
Ber om tips, slik at jeg unngår opplagte feilkonstruksjoner.
Bryggeriet bygges av varmtvannsberedere. 3 kar - 1 skyllevann (30 liter), 2 mesking (95 liter), 3 koking (80liter).
Tenker i første omgang å fyre med gass, men det kan godt bli aktuelt å bygge om til el.
Ser for meg falsk bunn i meskekaret og at det skal sirkuleres under meskeprosessen. Tenker å bruke samme pumpe til å pumpe over til kokekaret.
Er det skivebom å se for seg at det går å fyre med gass (muligens el senere) direkte i meskekaret?
Er 1/2" dimensjon kurant?
Bør jeg løfte den falske bunnen mye? Skal seff montere termometer på alle kar.
Tips mottas med takk.