Vi har laget en mørk, humlerik øl og vurderer å bruke eikechips. Vi har en pose med American Medium Toasted" eikechips.
I mangel av innlegg på forumet her, etterlyses erfaringer og tips blant forumets tilhørere
Hvor mange gram pr. liter trenger man for å lage en middels eiket rund øl, og hvor mange dager bør det ligge på eikechips?
Vi har nå X antall liter ferdiggjæret øl, noe skal på eikechips, det resterende skal på flasker...
Noen indikasjoner/erfaringer hadde vært fint, men regner med å smake en del på ølet underveis.
I mangel av innlegg på forumet her, etterlyses erfaringer og tips blant forumets tilhørere
Hvor mange gram pr. liter trenger man for å lage en middels eiket rund øl, og hvor mange dager bør det ligge på eikechips?
Vi har nå X antall liter ferdiggjæret øl, noe skal på eikechips, det resterende skal på flasker...
Noen indikasjoner/erfaringer hadde vært fint, men regner med å smake en del på ølet underveis.