Hei!
Utrolig nok har jeg enda ikke laget meg en porter, dette er en av mine favoritt stiler så det er absolutt på tide. Hadde først tenkt en Baltic porter, men helelr nå mer mot robust.
Satt opp en oppskrift her som jeg gjerne tar i mot innspill på.
OG: 1.065
FG: 1.019
ABV: 6.0
Batch size: 22 liter
4,25 kg Pale Malt (5,0 EBC) Grain 1 60,7 %
1,00 kg Munich Malt (15,0 EBC) Grain 2 14,3 %
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) Grain 3 7,1 %
0,50 kg Caramunich Malt (110,3 EBC) Grain 4 7,1 %
0,50 kg Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 EBC) Grain 5 7,1 %
0,25 kg Black Malt (Thomas Fawcett) (1300,2 EBC) Grain 6 3,6 %
22,00 g Magnum [12,00 %] - Boil 60,0 min Hop 7 26,6 IBUs
20,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 15,0 min Hop 8 5,0 IBUs
2,0 pkg English Ale (White Labs #WLP002) [35,49 ml]
Lurte også på om jeg skulle putte to lakrisstenger oppi
Utrolig nok har jeg enda ikke laget meg en porter, dette er en av mine favoritt stiler så det er absolutt på tide. Hadde først tenkt en Baltic porter, men helelr nå mer mot robust.
Satt opp en oppskrift her som jeg gjerne tar i mot innspill på.
OG: 1.065
FG: 1.019
ABV: 6.0
Batch size: 22 liter
4,25 kg Pale Malt (5,0 EBC) Grain 1 60,7 %
1,00 kg Munich Malt (15,0 EBC) Grain 2 14,3 %
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) Grain 3 7,1 %
0,50 kg Caramunich Malt (110,3 EBC) Grain 4 7,1 %
0,50 kg Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 EBC) Grain 5 7,1 %
0,25 kg Black Malt (Thomas Fawcett) (1300,2 EBC) Grain 6 3,6 %
22,00 g Magnum [12,00 %] - Boil 60,0 min Hop 7 26,6 IBUs
20,00 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 15,0 min Hop 8 5,0 IBUs
2,0 pkg English Ale (White Labs #WLP002) [35,49 ml]
Lurte også på om jeg skulle putte to lakrisstenger oppi