Hej igen
Jeg har for 5 dage siden tappet mit første bryg (20l) fra 2. gæring over på ren gærspand tilsat 130 g Dark Muscovado sukker opløst i kogt vand og nedkølet til 22 grader. Desuden tilsatte jeg 12g "Agent moussant" (skum forbedrings et eller andet) Brygget stod 30-40 min og blev herefter flasket på 0,33l flasker. Tingen er at der overhoved ikke er antydning af begyndende eftergøring og kulsyre produktion. Restgær har pænt lagt sig på bunden, men intet sker?
Jeg mener at havde holdt extrem god hygiejne gennem hele processen.
Er brygget på vej i vasken eller skal jeg væbne mig med tålmod?
Hilsen
Christian :godtoel:
Jeg har for 5 dage siden tappet mit første bryg (20l) fra 2. gæring over på ren gærspand tilsat 130 g Dark Muscovado sukker opløst i kogt vand og nedkølet til 22 grader. Desuden tilsatte jeg 12g "Agent moussant" (skum forbedrings et eller andet) Brygget stod 30-40 min og blev herefter flasket på 0,33l flasker. Tingen er at der overhoved ikke er antydning af begyndende eftergøring og kulsyre produktion. Restgær har pænt lagt sig på bunden, men intet sker?
Jeg mener at havde holdt extrem god hygiejne gennem hele processen.
Er brygget på vej i vasken eller skal jeg væbne mig med tålmod?
Hilsen
Christian :godtoel: