Hei, ber om innspill på denne.
Peiskos Doppelbock 13 liter
OG 1.077
FG 1.020
ABV 7,5
EBC 50
IBU 21
BU:GU 0,29
MALT:
2900 g Munich malt
1600 g Pilsner malt
100 g Carafa special 2
HUMLE:
13 g Northern Brewer 60 min
22 g Tettnager 10 min
GJÆR: WLP833 (Tenkte å gjære på 10 grader i 2 - 3 uker)
Dette er mitt første Doppelbock forsøk og har lest meg litt opp på emnet.
Er også fersk på lagerbrygging så alle innspill er velkomne.
Kom gjerne med innspill til vannjustering. (Bor i Oslo)
Lurer også på om humletypene passer og om IBU er på riktig nivå?
Mvh Stein
Peiskos Doppelbock 13 liter
OG 1.077
FG 1.020
ABV 7,5
EBC 50
IBU 21
BU:GU 0,29
MALT:
2900 g Munich malt
1600 g Pilsner malt
100 g Carafa special 2
HUMLE:
13 g Northern Brewer 60 min
22 g Tettnager 10 min
GJÆR: WLP833 (Tenkte å gjære på 10 grader i 2 - 3 uker)
Dette er mitt første Doppelbock forsøk og har lest meg litt opp på emnet.
Er også fersk på lagerbrygging så alle innspill er velkomne.
Kom gjerne med innspill til vannjustering. (Bor i Oslo)
Lurer også på om humletypene passer og om IBU er på riktig nivå?
Mvh Stein
Sist redigert: