Dessert-stout smakskombinasjoner

Hei! Jeg skal lage en dessert stout og har noen spørsmål om tilsetningskombinasjoner.

Jeg har følgende ingredienser (med preliminære mengder i parantes):
- Kokosmasse - røstet i ovn (ca 250 g)
- kakaonibbs (100-150 g)
- vaniljepulver (en teskje)
- eikespon - bourbon (en liten pose, ca 150 g)

For å få en herlig kompleks og god dessert-øl, bør jeg holde meg til kokosmasse og kakaonibs eller kan det fort bli bra med en eller begge av de to andre ingrediensene i tillegg? Frykten er at ølsmaken drukner i tilsetningssmakene. Evt justere ned på mengdene?

Planen er 9-10% ABV og 30 IBU.
 
Skal selv igang med en, tja skal vi kalle det Stout kokos porter på rundt 8%
kommer til å bruke 2 g/L flaket kokos i mesk og tørrhumle

tror ingen av de ingrediensene du lister opp vil kollidere
så kjør på
 
Sjokoladen Bounty kombinerer hvertfall 3 av smakene, så liker du den er de tre første trygge. Har aldri forsøkt Burbon til Bounty så tør ikke våge meg ut på noen vurdering der.
 
Tilbake
Topp