Me kjører med 78L kjele på den uten noko støtte har brygga
Det eneste som er jævlig irriterende med den er at den slår seg automatisk av etter å ha vært i bruk et par timer eller noe sånt. Dette biter meg hver gang jeg mesker lenge. Har på temp-funksjonen under mesking, og så watt til koking. Hvis jeg mesker "lenge" så har det flere ganger hendt at den skrur seg av under kok, noe jeg ikke alltid oppdager umiddelbart.
Jeg gjorde noen tester med Temp og tykk bunn, men fikk dårlige resultater. Hvordan er din erfaring?Har på temp-funksjonen under mesking, og så watt til koking...
Altså, den kan ikke stoles på for å holde en jevn temp i en 30l kjele, det tror jeg ikke er mulig når all varmen kun kommer nedenfra og det ikke er noe sirkulasjon. Men den hjelper meg å unngå varmetap. Min erfaring er at riktig start-temp + temp-funksjonen på "nærmeste femmer" over ønsket temp + røring hvert kvarter-ish gir stabil nok temperatur for mitt bruk (maks +/- 1C).Jeg gjorde noen tester med Temp og tykk bunn, men fikk dårlige resultater. Hvordan er din erfaring?
https://forum.norbrygg.no/threads/caso-pro3500-fakta-om-effekt-og-funksjon.29364/
Trykke du på timer knappen kan du få 180 min før den går I svartDet eneste som er jævlig irriterende med den er at den slår seg automatisk av etter å ha vært i bruk et par timer eller noe sånt. Dette biter meg hver gang jeg mesker lenge. Har på temp-funksjonen under mesking, og så watt til koking. Hvis jeg mesker "lenge" så har det flere ganger hendt at den skrur seg av under kok, noe jeg ikke alltid oppdager umiddelbart.
Tykkjer nesten eg må skrive ein liten advarsel her eg. Ser at fleire her er nøgde med Caso platene sine. Dei trur eg må ha veldig god tid. Eg har testa denne nokon gonger no, med ulike pannar med ulik botn, på 16 amp kurs i nytt hus. Når eg testa med 10 liter vatn rett frå springen, i ei panne som tar om lag 15 liter og dekkar heile plata, ikkje veldig tjukkbunna, hadde eg etter 35 minutt endå ikkje fått kok på vatnet. Dette ser ut til å samsvare bra med ein del andre sine erfaringar. På induksjonstoppen på kjøkkenet (veit ikkje styrken, men sterk, har to trinn på "boost") hadde eg kok etter 15 minutt.
Under brygging brukar eg gassbrennar på nær 15KW, og det er (sjølvsagt) enormt mykje raskare (alupanne) og langt å foretrekke for dei som har anledning til å bruke gass.
Caso vil gjerne for mange vere det beste alternativet, sjølv klør eg meg i hovudet og lurer på om den verkeleg leverer 3,5KW. Nokon som veit kor mykje energi over kor lang tid som trengst for å koke vatn frå om lag 5C?