Forøvrig kan du kutte to av stegene. Du kan kutte 45C og 64 eller 67 steget og legge til minuttene på det steget du kutter til det andre steget. Unødvendig mange mesketemperaturer.
Takk for gode svar Da er det bare en liten ting til.... Når man tømmer tilbake dette, er det da den høyere temperaturen som alene øker temp til Mash out? Eller skal dette gjøres etter Mash out.?
Denne nettsiden/oppskriften har jeg foran meg når jeg gjør dette. Her står det bla: "Special care must be taken for mash-out (which is of course optional anyway): boiling the grains the last time may release some more starch that will not be converted because you've just wiped out the enzymes. The traditional work-around is: boil only the clear liquid for mash-out."
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.