Dårlig karbonering på Porter

Brygget en Nøgene Ø porter klone for en måneds tid siden.

Fikk OG på 1080. FG på 1019.
Brukte 2 pk S-04 og rehydrerte.
Gjæret på 20 grader i 14 dager. 24 timers Cold Crash etter dette.
Stakk om med 6g/L Dextrose.
Stått på ca 20-21 grader i 14 dager nå, men det var utrolig lite kullsyre i ølet. Det var en liten "psst" når jeg åpnet, men ikke i nærheten av hva jeg forventet.

Kan det ha noe å si at ølet var 4 grader når jeg stakk om og flasket? Bruker gjæra lang til på å starte karboneringen?

Er ølet for sterkt og gjæra ikke trives?

Synspunkter?

Selv har jeg tenkt til å la de stå varmt en uke til, så får vi se da.
 
Ja det går tregere etter CC. 04 bunnfeller ganske greit, prøv å snu flaskene opp ned, hold i ett minutt eller så, og så tilbake til der de kom fra. Så smak igjen om tre-fire dager.
 
Tilbake
Topp