Dagens brygg, noen som har innspill eller forslag? Malten er basert på en Leffe Bruine-klone, humle etter eget hode og smak.
74% pale
9% special b
5% chocolade
5% flaket havre
500 g mørk kandissukker
Mesking på 66 i 60min, 75 i 5 min.
WLP 530
Amarillo og Cascade på 60 min (2 x 25g) og 10 min (2 x 40 g)
Har også Nottingham-gjær. Og Saaz og EKG. Vurderer å bruke denne miksen istedet. Dette gir kanskje en artig brown/porter-ale istedet?
74% pale
9% special b
5% chocolade
5% flaket havre
500 g mørk kandissukker
Mesking på 66 i 60min, 75 i 5 min.
WLP 530
Amarillo og Cascade på 60 min (2 x 25g) og 10 min (2 x 40 g)
Har også Nottingham-gjær. Og Saaz og EKG. Vurderer å bruke denne miksen istedet. Dette gir kanskje en artig brown/porter-ale istedet?