Jeg har nettopp bestemt meg for å bruke corneliusfat, jeg har bestilt 12L corneliusfat. Grunnen til at jeg valgte å bruke 12L fat i stede for 19L var for jeg da kan dele vær batch i to, men det jeg lurer mest på nå er som følger.
Vist jeg stikker om og tilsetter sukkerlake. Så fyller dette over på corneliusfat
Hvor lenge kan disse fatene stå i rom temp?
Hvor mange liter øl skal jeg tappe på fatene, noe luft må det vel være i fatet ved naturlig karbonering?
Hvor lang tid i forkant trenger en å sette disse kjøligt før en kan tappe av fatene?
Har ett lite benke kjøleskap som jeg skal legge inn co2 i, men dette rommer ikke mere enn 2 12L fat i slengen. :jaha:
Vist jeg stikker om og tilsetter sukkerlake. Så fyller dette over på corneliusfat
Hvor lenge kan disse fatene stå i rom temp?
Hvor mange liter øl skal jeg tappe på fatene, noe luft må det vel være i fatet ved naturlig karbonering?
Hvor lang tid i forkant trenger en å sette disse kjøligt før en kan tappe av fatene?
Har ett lite benke kjøleskap som jeg skal legge inn co2 i, men dette rommer ikke mere enn 2 12L fat i slengen. :jaha: