Jeg har i noen år ristet CO2 i fatet på 2 bar med den følge at jeg mesteparten av gangene får skumproblemer når jeg bruker tappetårnet.
Leste så i artikler "Unngå skum ved bruk av Corneliusfat " en annen metode og gjøre dette på. Det var og holde en konstant temperatur og fatet på 1bar trykk.
Dette har jeg gjort nå for og teste ut om det hjelper på skumproblemer på tårnet mitt.....
Jeg har fått nye slanger til CO2 og tårn, og manifold med 4 uttak fra MoreBeer. Jeg bruker ca 3m slange fra kjøleskap til tårn og har i dag isolert slangelengde som er utenfor kjøleskap.
Det jeg lurer på nå er om det er nok til at det blir godt med kullsyre i pilsen og at det "bobler godt i glasset" når vi skal ha en liten en.
Liker nemlig at det skal være litt fres i tingene :beersmiley:
Leste også på en annen side at de kjørte CO2 ned i utventilen på corneliuskeggen. Er det noen her som gjør det?
Mvh
Roger
Leste så i artikler "Unngå skum ved bruk av Corneliusfat " en annen metode og gjøre dette på. Det var og holde en konstant temperatur og fatet på 1bar trykk.
Dette har jeg gjort nå for og teste ut om det hjelper på skumproblemer på tårnet mitt.....
Jeg har fått nye slanger til CO2 og tårn, og manifold med 4 uttak fra MoreBeer. Jeg bruker ca 3m slange fra kjøleskap til tårn og har i dag isolert slangelengde som er utenfor kjøleskap.
Det jeg lurer på nå er om det er nok til at det blir godt med kullsyre i pilsen og at det "bobler godt i glasset" når vi skal ha en liten en.
Liker nemlig at det skal være litt fres i tingene :beersmiley:
Leste også på en annen side at de kjørte CO2 ned i utventilen på corneliuskeggen. Er det noen her som gjør det?
Mvh
Roger