Brygging uten Irish Moss

Sverre K

Norbrygg-medlem
I dag har jeg brygga en stout svart som natten og oppdaga når den var i gjæringskaret at Irish Moss var blitt glemt!
Vil det by på noen problemer eller er det noen metoder for å rette opp tabben?
 
Høres betryggende ut, ser at man må bruke et skjema slik at man krysser av alt etter hvert som det blir utført.
Imponert over hvor fort man får svar her! :amen:
 
Har kutta ut Irish Moss.
Brukte det helt til jeg glemte det en gang. Merket ikke noe forskjell.
Dette  går bra. :skitbra:
 
Hva er det egentlig "tabben" går ut på? I et svart øl vil du aldri noensinne se forskjell, og smaken påvirkes ikke uansett.
 
joques skrev:
I et svart øl vil du aldri noensinne se forskjell, og smaken påvirkes ikke uansett.

Nettopp  :yes:

Men skulle man ønske å filtrere ølet så kan det hende at filteret tetter mindre fort.
 
Tilbake
Topp