Du kan lese en instruks på bruk av spesialmalt i tillegg til ekstrakt her: http://norbrygg.no/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=41
Jeg har gjort dette selv og må si meg ganske fornøyd med resultatetene. Bare husk å skille mellom malttyper som ikke trenger mesking og malttyper som trenger mesking. De som ikke trenger mesking kan man bare lage en slags te av, mens de malttypene som trenger mesking må meskes sammen med en viss andel basismalt (gjerne over 30-50% maltandel), noe som kalles minimesk. Du finner en oversikt over malttyper og nødvendighet for å meske dem eller ikke: http://norbrygg.no/forum/index.php?topic=731.0 (rull tabellen helt til høyre for å se dette).
Bare spør om det er noe som er forblitt utydelig! :brygging:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.