Kold Brygg
Moderator
Noen som har brygget denne øltypen? Eller andre havreøl som kan bidra med erfaringer?
Historisk nederlandsk ølstil hvor fordelingen typisk er 1/2 havre, 1/3 pils eller pale og 1/6 hvete.
Gjæres med nøytral ale gjær (Kölsch/ Nottingham++)
Min oppskrift:
Planlegger å bruke noen solide never risskall.
Spørsmål:
20 minutter på 45°C før heving til 62°. Ser flere har svidd kjele i denne prosessen, noen tips for å unngå dette?
Jeg har fått tak i Crisp Naked Oat produsenten sier max 30% i gristen. Jeg skal bruke 50%. Vil det fungere? Enzymer?
Noe jeg bør være oppmerksom på?
Historisk nederlandsk ølstil hvor fordelingen typisk er 1/2 havre, 1/3 pils eller pale og 1/6 hvete.
Gjæres med nøytral ale gjær (Kölsch/ Nottingham++)
Min oppskrift:

Planlegger å bruke noen solide never risskall.
Spørsmål:
20 minutter på 45°C før heving til 62°. Ser flere har svidd kjele i denne prosessen, noen tips for å unngå dette?
Jeg har fått tak i Crisp Naked Oat produsenten sier max 30% i gristen. Jeg skal bruke 50%. Vil det fungere? Enzymer?
Noe jeg bør være oppmerksom på?