26. apr., 16:30 — 26. apr., 21:00
Eik & Tid (Oslo)
Selveste John Palmer kommer på besøk, og vi på Eik & Tid har gleden av å by på en unik mulighet til å brygge med legenden bak boka "How to Brew" - en bok som er for ølbryggere det bibelen er for kristne. Boka i seg selv begynte med Palmers egen interesse for ølbrygging, da han savnet en definitiv guide som tok for seg alle aspekter av brygging. Første utgave kom så tidlig som i 1995, tredje utgave kom i salg i 2006, og har toppet listene på amazon siden.
Vi møtes på Eik & Tid og hilser på hverandre, før vi setter oss ned og diskuterer variasjonsmuligheten for oppskriften i felleskap. Denne vil bli brygget av deltagerne og Palmer på Eik & Tids bryggeanlegg, og alle deltakere får med seg et gjæringskar med vørter og vannlås, samt gjær så dette kan gjæres ut og nytes hjemme hos den enkelte. Det er ingen krav til forkunnskaper, og dette vil garantert bli en lærerik erfaring for deltakere av alle ferdighetsnivå. Har du ikke fått hendene på boka "How to Brew" enda vil det være muligheter for å skaffe en signert utgave av denne på bryggedagen.
Det vil blir ordnet med catering under arrangementet.
NB: Svært begrensede plasser. (15 billetter)
https://eiktid.hoopla.no/sales/eiktidjohnpalmer
https://www.facebook.com/eiktid
Eik & Tid (Oslo)
Selveste John Palmer kommer på besøk, og vi på Eik & Tid har gleden av å by på en unik mulighet til å brygge med legenden bak boka "How to Brew" - en bok som er for ølbryggere det bibelen er for kristne. Boka i seg selv begynte med Palmers egen interesse for ølbrygging, da han savnet en definitiv guide som tok for seg alle aspekter av brygging. Første utgave kom så tidlig som i 1995, tredje utgave kom i salg i 2006, og har toppet listene på amazon siden.
Vi møtes på Eik & Tid og hilser på hverandre, før vi setter oss ned og diskuterer variasjonsmuligheten for oppskriften i felleskap. Denne vil bli brygget av deltagerne og Palmer på Eik & Tids bryggeanlegg, og alle deltakere får med seg et gjæringskar med vørter og vannlås, samt gjær så dette kan gjæres ut og nytes hjemme hos den enkelte. Det er ingen krav til forkunnskaper, og dette vil garantert bli en lærerik erfaring for deltakere av alle ferdighetsnivå. Har du ikke fått hendene på boka "How to Brew" enda vil det være muligheter for å skaffe en signert utgave av denne på bryggedagen.
Det vil blir ordnet med catering under arrangementet.
NB: Svært begrensede plasser. (15 billetter)
https://eiktid.hoopla.no/sales/eiktidjohnpalmer
https://www.facebook.com/eiktid