Hei
Har en IPA laget på ekstrakt som nå har stått i 3 uker, og fortsatt er det liv i gjærlåsen(plopper ca hvert 2 minutt).
Ipan hadde OG på 1050 og jeg brukte 1335 British Ale II.
Begyner nå å bli litt redd for å la den stå på dunken lenger.
Er det noen som har vært borti noe lignende? er dette "normalt"?
bør jeg vente til det slutter å ploppe, eller bør jeg flaske nå?
Har en IPA laget på ekstrakt som nå har stått i 3 uker, og fortsatt er det liv i gjærlåsen(plopper ca hvert 2 minutt).
Ipan hadde OG på 1050 og jeg brukte 1335 British Ale II.
Begyner nå å bli litt redd for å la den stå på dunken lenger.
Er det noen som har vært borti noe lignende? er dette "normalt"?
bør jeg vente til det slutter å ploppe, eller bør jeg flaske nå?