Hei
Da nærmer det seg første bryggedag på det nye bryggeriet, jeg lurer i den forbindelse på om vi skal dele vørteren i to og bruke 2 forskjellige typer gjær.
Det blir trolig til at vi satser på og sette 50L til gjæring, men det hadde vært artig og lage to forskjellige øl på samme vørteren (hvis det har noe for seg)?
Jeg regner med at vi kommer til og lage en Pale Ale, er det noen som har forslag til 2 gjærtyper som vil passe til dette? :help:
Evt. andre forslag og meninger rundt temaet mottas med glede :yes:
Da nærmer det seg første bryggedag på det nye bryggeriet, jeg lurer i den forbindelse på om vi skal dele vørteren i to og bruke 2 forskjellige typer gjær.
Det blir trolig til at vi satser på og sette 50L til gjæring, men det hadde vært artig og lage to forskjellige øl på samme vørteren (hvis det har noe for seg)?
Jeg regner med at vi kommer til og lage en Pale Ale, er det noen som har forslag til 2 gjærtyper som vil passe til dette? :help:
Evt. andre forslag og meninger rundt temaet mottas med glede :yes: