Heisann!

Har planer om brygge følgende oppskrift på mandag:

Bringebærstout
Batch size: 22.5 l
OG: 1.066
IBU : ca 35

4,5 kg pale malt
540 g havregryn
540 g carapils
450 g roasted barley (1400 EBC)
270 g cara crystal malt (120 EBC)
200 g chocolate malt

Meske på 65 grader i 60 min, 77 grader i 10 min

Humle:
50 g EKG @ 60 min
25 g EKG @ 20 min
25 g EKG @ 5 min

450 g tinte, moste bringebær i gjæringsbøtten @ dag 5

Vil en pose frosne bringebær à 450 g være nok å slenge i karet etter primærgjæring? Eller bør det være mer? Vil ha en smak som er tilstede, men ikke overdøvende. Vurderer også å tilsette noe kakao, enten nibs eller pulver. Når/hvordan og hvor mye er i så fall best?
 
Tilbake
Topp