Hei. Ny i dette gamet, så en plass må man jo begynne.
Kjøpte ett slikt sett hos europris for å teste ut, før man bestiller fra bryggselv.
Byttet imidlertidig ut sukkeret med ett slikt 1kgs essence sett fra europris (Spraymalt og druesukker) etter tips om dette her på forunet.
Satt dette til gjæring på forrige fredag. Gjæringskaret har stått mørkt og hatt en temp på 19gr kontinuerlig.
Har vært stor aktivitet frem til igår ettermiddag. Målte Og til 1.004. Trodde dette skulle stå i rundt 14dager før det var klar for flasking. Etter ett søk på noen amerikanske fora, så skriver flere at det har vært klar til tapping ila 4-10dager.. står på pakken at det er klart for flasking når og er mellom 1.002 og 1.006. Og eller når gjærlåsen slutter å boble.. erfaringer?
Kjøpte ett slikt sett hos europris for å teste ut, før man bestiller fra bryggselv.
Byttet imidlertidig ut sukkeret med ett slikt 1kgs essence sett fra europris (Spraymalt og druesukker) etter tips om dette her på forunet.
Satt dette til gjæring på forrige fredag. Gjæringskaret har stått mørkt og hatt en temp på 19gr kontinuerlig.
Har vært stor aktivitet frem til igår ettermiddag. Målte Og til 1.004. Trodde dette skulle stå i rundt 14dager før det var klar for flasking. Etter ett søk på noen amerikanske fora, så skriver flere at det har vært klar til tapping ila 4-10dager.. står på pakken at det er klart for flasking når og er mellom 1.002 og 1.006. Og eller når gjærlåsen slutter å boble.. erfaringer?