Trodlabrygg
Norbrygg-medlem
Hei godtfolk
Har satt en barleywine med OG 1.108 på slurry av brett L og brett C. SG etter 10 uker er utrolige 1.003.
Tenkte å flaske denne snart og er litt usikker på om Mr.brettanomyces er død pga. høy %.
Har to alternativer som jeg tenker:
Bare tilføre sukkerlake 5g/liter og satse på brettanomyces lever eller tilsette litt WLP099 super high gravity sammen med sukkerlake.
Hva mener dere er lurest? Har dere noen andre forslag?
Har satt en barleywine med OG 1.108 på slurry av brett L og brett C. SG etter 10 uker er utrolige 1.003.
Tenkte å flaske denne snart og er litt usikker på om Mr.brettanomyces er død pga. høy %.
Har to alternativer som jeg tenker:
Bare tilføre sukkerlake 5g/liter og satse på brettanomyces lever eller tilsette litt WLP099 super high gravity sammen med sukkerlake.
Hva mener dere er lurest? Har dere noen andre forslag?